Om oss

Raseborgs Fysioterapi firar 25-årsjubileum i år 2019. Vår långa och breda erfarenhet använder vi flexibelt och professionellt för att hjälpa dig. Vår professionella målsättning är att ge dig den vård du behöver, när du behöver den och där du behöver den. Vi kommer vid behov på hembesök, och koordinerar din vård med multiprofessionella vårdteam.

Vårt vårdteam består av sju fysioterapeuter, två massörer, en ergoterapeut och en fotvårdare. Våra fysioterapeuter har olika specialområden. Läs mera om de olika specialområdena under Tjänster. Vi  erbjuder en trygg och kompetent hjälp och rehabilitering för en vid skala av problem, alltid med de lämpligaste behandlingsverktygen.

Den bästa förebyggande vården för dig är att ta hand om dig själv, motionera regelbundet och minska stress i din vardag. Se vårt veckoprogram för våra mångsidiga motionsgrupper och kurser i mental träning.

Raseborgs Fysioterapi Ab firar 25 år

Företaget grundades år 1994 av fysioterapeut Terttu Ketolainen, som trots ekonomiskt kärva tider insåg att det fanns efterfrågan på specialiserad fysioterapi. FPA:s beslut att börja ersätta neurologisk rehabilitering gav en god bas för verksamheten. Det Ekenäsbaserade företaget siktade genast på att betjäna ett större geografiskt område, därav namnet som visat sig bli en verklig föregångare till kommunala reformer.

De första åren verkade företaget i små lokaliteter på Raseborgsvägen 16. Terttus magkänsla visade sig vara rätt. Numera består vårdteamet av åtta fysioterapeuter, en ergoterapeut, två massörer och en fotvårdare. Till de erbjudna specialområdena hör bl.a. barnhabilitering, neurologisk rehabilitering, idrottsfysioterapi, massage, lymfterapi, och som senaste tillskott fascia release och superpulserande laserbehandling.

År 2002 flyttade verksamheten till Björknäsgatan 29-31, men också den lokalen blev för liten. I november år 2009 flyttade Raseborgs Fysioterapi Ab till fastigheten på Bryggerigården, där företaget nu verkar. Tack vare ljusa och rymliga salar kan vi nu erbjuda ett brett urval av ledd gruppverksamhet såsom Jonnas Latino, physiopilates och yoga. Bekanta dig gärna med vårt veckoprogram.

År 2001 sålde Terttu företaget till fyra fysioterapeuter Cecilia Löfgren, Christel Artzén, Susann Werner och Kirsti Simberg som redan jobbade med henne, men hon har fortsatt att ta emot sina klienter på Raseborgs Fysioterapi. Det har även Kirsti Simberg gjort som år 2009 sålde sin andel av företaget vidare till Maria Degerlund. Sammanhållningen är god och en god stämning är något vi värnar om. Det är viktigt att vi trivs tillsammans och mår bra på arbetsplatsen.
rfysio logo vit mobile