Rajoitukset jatkuvat

Valitettavasti coronarajoitukset jatkuvat mikä tarkoittaa että jumpparyhmät eivät vielä pääse alkamaan. Tämänhetkiset rajoitukset ovat voimassa 7.2. asti. Pidämme peukkuja että päästään sen jälkeen aloittamaan.

Jumpparyhmät kevät 2022 - aloitus lykätty

Jumpparyhmät Raaseporin Fysioterapiassa oli tarkoitus alkaa tulevana viikkona. Vallitsevan koronatilanteen takia emme pääse aloittamaan vielä. Seuraamme viranomaisten ohjeita jonka mukaan voimme aloittaa aikaisintaan 25.1.2022. Päivitämme tiedot Facebookissa ja kotisivuillamme, raseborgsfysioterapi.fi.
Haluamme kuitenkin katsoa eteenpäin ja ryhmät aloittaa heti kun on mahdollista. Tässä tarjonta jumpparyhmistä. Jos sinulla on kysymyksiä tai haluat ilmoittautua johonkin ryhmään soita kansliaan, puh. 044 238 3434.
Muu toimintamme jatkuu normaalisti.

Jumppagrupper

Uusi fysioterapeutti

Mikael Willstedt bild
Meillä on ilo esitellä meidän uusi fysioterapeutti Mikael Willstedt, joka on ollut Raaseporin Fysioterapia Oy:ssä töissä 1.9.2021 lähtien. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020 alkuvuodesta Yrkeshögskolan Arcadinasta Helsingissä, mutta hän on myös koulutettu urheiluohjaaja ja henkilökohtainen valmentaja. Fysioterapeutin töiden lisäksi hän pitää jumpparyhmät Styrka & Balans ja toiminnallista harjoittelua tiloissamme.
Mikael on alunperin kotoisin Paraisilta, missä hän työskenteli fysioterapiavastaanotolla ennen kuin hän tuli meille töihin.
Toivotamme hänet tervetulleeksi tiimiimme sekä Raaseporiin.

Cecilia Löfgren och Kirsi Säynevirta

Meillä on ilo kertoa että Suomen Fysioterapeutit on myöntänyt meidän fysioterapeuteille Cecilia Löfgrenille ja Kirsi Säynevirralle nimikkeen Aikuisten neurologisen fysioterapian erikoisasiantuntija.

Eng. Advanced specialist in neurological physiotherapy.

FB Kirsi och Cilla Master

  • 1
  • 2
rfysio logo fi footer