Fysioterapeutti Elin Alén

Toivotamme tervetulleeksi Elin Alén joka on alkanut työskennellä tiloissamme. Elin on fysioterapeutti ja on valmistunut Yrkeshögskolan Arcadiasta vuonna 2021 loppuvuodesta. Hän valmistuu myös pian henkilökohtaiseksi valmentajaksi. Hän työskentelee Raaseporin sairaalan fysioterapiaosastolla ja jatka siellä osa-aikaisena. Meillä hän tekee töitä muutama tunti päivässä, pääasiassa klo 14 jälkeen. Hän ottaa vastaan myös hieronta-asiakkaita.

Varaa aika soittamalla tai lähettämällä viesti hänelle (ark. klo 14 jälkeen). Puh. 050 467 1218, s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Elin Alen

Styrka & Balans

Huomenna ti 11.10. ei ole Styrka & Balans tuntia. Mikael on kurssilla.

KELA - vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kela päätös
Raaseporin Fysioterapia Oy ja toiminimellä meidän tiloissamme työskentelevät terapeutit ovat saaneet uudistetut sopimukset KELAN vaativassa lääkinnällisessä kuntoutuksessa.

Tällä kertaa hankinta tehtiin erikseen ruotsin- ja  suomenkieliselle kuntoutukselle mikä nyt johtaa muutoksiin.

Sopimukset seuraavasti:

Raaseporin Fysioterapia Oy Ab (Cecilia Löfgren, Christel Artzén, Susann Werner, Maria Degerlund ja Mikael Willstedt): Yksilöllinen fysioterapia ja allasterapia, ruotsiksi.

Fysioterapeut Maria Ljungqvist: Yksilöllinen fysioterapia ja allasterapia, ruotsiksi ja suomeksi.

FT Michaela Stenwall-Olander: Yksilöllinen fysioterapia ja allasterapia, ruotsiksi ja suomeksi.

Toimintaterapeutti Matilda: Ergoterapia, ruotsiksi ja suomeksi.

Talterapi Maria Lundin: Puheterapia, ruotsiksi.

Osalle asiakkaillemme tämä tarkoittaa muutoksia. Olemme  henkilökohtaisesti yhteydessä kaikkiin asianosaisille.

Styrka & Balans

Tule mukaan Styrka & Balans tunnille tiistaisin klo 11, 6.9. alkaen. Tarvitsemme vähintään 10 ilmoittautunutta jotta toteutamme tunnin. Ilmoittaudu siis viimeistään 2.9. Kertamaksu 70 euroa = 10 ggr.Styrka och balans höst 2022

Uusi fysioterapeutti

Mikael Willstedt bild
Meillä on ilo esitellä meidän uusi fysioterapeutti Mikael Willstedt, joka on ollut Raaseporin Fysioterapia Oy:ssä töissä 1.9.2021 lähtien. Hän on valmistunut fysioterapeutiksi vuonna 2020 alkuvuodesta Yrkeshögskolan Arcadinasta Helsingissä, mutta hän on myös koulutettu urheiluohjaaja ja henkilökohtainen valmentaja. Fysioterapeutin töiden lisäksi hän pitää jumpparyhmät Styrka & Balans ja toiminnallista harjoittelua tiloissamme.
Mikael on alunperin kotoisin Paraisilta, missä hän työskenteli fysioterapiavastaanotolla ennen kuin hän tuli meille töihin.
Toivotamme hänet tervetulleeksi tiimiimme sekä Raaseporiin.
  • 1
  • 2
rfysio logo fi footer