Skip to content

Toimitilat

Raaseporin Fysioterapia sijaitsee Tammisaaressa Bryggerigårdenin sisäpihalla. Jos tulet omalla autolla pysäköinti on ilmaien, ja autoille on runsaasti pysäköintitlaa. Sisäänkäynnin vieressä on myös Invapysäköinti.

Ympäristö ja vastaanotto ovat helposti saavutettavissa. Vastaanotto on katutasolla ja ulko-oven yhteydessä löytyy ovikello, jota voi käyttää apua tarvittaessa. Meillä ei ole automaattiovea, mikä on tietoinen valinta. Meidän perustelu on se, koska meillä ei ole väliovea, että kun ovi avataan monta kertaa tunnissa se johtaisi siihen että odotushuoneeseen tulee kylmää ilmaa sekä aiheuttaa vetoa. Vastaanotoltamme löytyy yksi rollaattori ja yksi pöyrätuoli, mitä voi tarvittaessa lainata vierailin ajaksi. Tiloissamme on myös inva-wc ja suihkulla varustettu pukuhuone.

Katutasossa olevat toimitilamme ovat kooltaan noin 480 m² ja koostuu yhdestä isosta salista, noin 150 m², ja kuudestä erillisestä hoitohuoneesta. Korkea huonekorkeus ja upeat holvi-ikkunat luovat hienon tunnelman. Sen lisäksi löytyy vastaremontoitu kellarikerros 120 m², jossa pidetään pääasiassa joogaryhmiä, sekä yksi hoitohuone. Kellaritilassa on kolme wc:tä ja yksi suihkutila. 

Opas- ja avustajakoirat

Opas- ja avustajakoirat ovat sallituja tiloissamme ainoastaan jos ne ovat töissä. Allergikoiden huomioon ottamiseksi lemmikkien tuominen vastaanotollemme ei ole sallittua.