Gå direkt till innehållet

Lokaliteter

Raseborgs Fysioterapi finns inne på Bryggerigården i Ekenäs. Ifall du kommer med egen bil så erbjuds gratis parkering och det finns det gott med utrymme att parkera bilen. Det finns även Inva- parkeringsplatser intill ingången.

Omgivningen och vår mottagning är lättillgänglig. Mottagningen är på gatunivå och vid ytterdörren finns det en ringklocka som ni kan ringa på ifall det behövs hjälp. Det är ett medvetet val som vi har tagit, då vi valt att inte ha en automatisk dörröppnare. Vår motivering är att dörren öppnas många gånger i timmen och det skulle medföra extra kyla och drag in till väntrummet eftersom det inte finns en mellandörr. På mottagningen finns en rollator och en rullstol, som man vid behov kan låna under besöket. Vi har en Inva wc och ett omklädningsrum med dusch.

Våra utrymmen på gatunivå är totalt ca 480 m² och består av en stor sal på ca 150 m² och sex enskilda behandlingsrum. Utrymmena har högt till tak med stora fina valvfönster som skapar en härlig stämning. Dessutom finns en nyrenoverad källarvåning 120 m², där det främst hålls yogagrupper, och ett separat behandlingsrum. I källaren finns även tre wc:n och ett duschutrymme. 

Ledar- och assistanshundar

Ledar- och assistanshundar är tillåtna i våra utrymmen endast om de arbetar. Med hänsyn till allergiker är det inte tillåtet att ta in husdjur på vår mottagning.