Skip to content

RYHMÄT

Pilates

Pilates on kehonhallintamenetelmä. Pilateksen tavoitteena on kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja vahvistaa kehon syviä lihaksia. Pilates perustuu kuuteen periaatteeseen: hengitys, keskittyminen, keskusta, hallinta, tarkkuus, virtaus.

Ryhmässä harjotellaan sukkasillaan ja pehmeissä vaatteissa. Pyyhe on hyvä ottaa mukaan. Patjoja ja muita pieniä välineitä, kuten palloja, pilatesrullia, kuminauhoja ja keppejä on saatavilla.

Spiraalistabilaatio

Spiraalistabilaatio on kehonhallinta- ja terapiamenetelmä, joka pyrkii tukemaan selkää hyvin, mutta samalla sallimaan vapaa liikkuvuutta. Kun selkä toimii vapaasti, myös lonkkien, olkapäiden ja niskan liikkuvuus vapautuu. SPS-harjoittelu perustuu pyörivien lihasketjujen vahvistamiseen sekä pystysuuntaisten lihasketjujen rentouttamiseen ja pidentämiseen. Tämä antaa tilaa selkärangan nikamien välissä, mikä vähentää painetta nikamaväleissä ja lisää niiden aineenvaihduntaa. Lisätietoja löytyy muun muassa osoitteesta www.spiraalistabilaatio.fi

Jonnan Latino

Jonnan Latino on nopeatempoinen tanssitunti, joka on inspiroitunut latinamerikkalaisista rytmeistä. Tanssimme muun muassa salsa, merengue, reaggeton ja cumbia -musiikin tahtiin ja maustamme tuntia erilaisilla tanssityyleillä toiveiden mukaan. Mitään ennakkotaitoja ei tarvita ja ryhmä toimii drop-in -periaatteella, joten tulet silloin kun sinulle sopii!

Voimaa ja tasapainoa senioritunnilla

Tule mukaan treenaamaan voimaa ja tasapainoa turvallisessa ja mukavassa ympäristössä muiden seniorien kanssa. Ohjaajana toimii fysioterapeutti, jolla on taito muuttaa liikkeitä yksilöllisen toimintakykysi mukaan. Treenaamme rauhallisesti omassa tahdissasi. Tervetuloa!

Jooga

Mimmi Österlund, Mobil Yoga Västnyland ja Jenni Luoma, Kindful Yoga collective pitävät joogatunteja kellaritiloissamme. Lisätietoja heidän tunneistaan löytyy heidän omilta verkkosivuiltaan: mobilyoga.fi ja yoga.kindful.fi