FPA - krävande medicinsk rehabilitering

Fpa beslut
Raseborgs Fysioterapi Ab och yrkesutövare som arbetar i våra utrymmen har fått förnyade kontrakt med FPA för krävande medicinsk rehabilitering.

Eftersom upphandlingen denna gång har gjorts separat för svensk- och finskspråkig rehabilitering medför det förändringar.

Vi har kontrakt enligt följande:

Raseborgs Fysioterapi Ab (Cecilia Löfgren, Christel Artzén, Susann Werner, Maria Degerlund och Mikael Willstedt) : Individuell fysioterapi och vattenterapi, på svenska.

Fysioterapeut Maria Ljungqvist: Individuell fysioterapi och vattenterapi, på svenska och finska.

FT Michaela Stenwall-Olander: Individuell fysioterapi och vattenterapi, på svenska och finska.

Ergoterapi Matilda: Ergoterapi, på svenska och finska.

Talterapi Maria Lundin: Talterapi, på svenska.

För en del av våra kunder kommer detta att medföra förändringar. Vi kommer att vara i personlig kontakt med alla berörda.

Styrka & Balans

Kom med på Styrka & Balans på tisdagar kl. 11, start 6.9. Vi behöver minst 10 anmälda för att genomföra timmen. Anmäl dig alltså senast 2.9. Engångsbetalning 70 euro = 10 ggr.

Styrka och balans höst 2022

Ny fysioterapeut

Mikael Willstedt bild
Vi har glädjen att presentera vår nya fysioterapeut Mikael Willstedt, som varit anställd hos Raseborgs Fysioterapi Ab sedan 1.9.2021. Han blev färdig fysioterapeut i början av år 2020 från Yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors, men är också utbildad idrottsledare och personlig tränare. Förutom sitt arbete som fysioterapeut så leder han jumppagrupperna Styrka & Balans och funktionell träning i våra utrymmen.
Mikael är ursprungligen hemma från Pargas där han arbetade på en fysioterapimottagning innan han började hos oss.
Vi önskar honom välkommen till vårt team och till Raseborg.
  • 1
  • 2
rfysio logo vit mobile